Recepty na saláty
Máme pro Vás připraveny vždy nové zajímavé recepty
Luštěninový salát s tuňákem - 1 porce 200 g
Fazole barevná steril Menu Gold
Fazole bílá steril Menu Gold
Cizrna steril Menu Gold
Kukuřice steril Menu Gold
Čočka Beluga Menu Gold
Pohanka Menu Gold
Bulgur Menu Gold
Mrkev
Řapíkatý celer
Pórek
Paprika kapie
Cibule červená
Tuňák Menu Gold
Slunečnicový olej Menu Gold
Ocet
Sůl
Cukr
Pepř mletý
10 porcí 200 g
150 g
150 g
100 g
50 g
100 g
100 g
70 g
70 g
50 g
80 g
80 g
300 g
80 g
50 g
20 g
70 g
3 g
Doporučený pracovní postup:
Pohanku, bulgur a čočku belugu uvaříme, vychladíme. Do mísy dáme nakrájenou zeleninu, vychlazenou pohanku, bulgur, čočku belugu a sterilovanou luštěninu bez nálevu, dochutíme. Na závěr přidáme tuňáka.
Rýžový salát se zeleninou - 1 porce 170 g
Rýže dlouhozrnná Menu Gold
Olivový olej Menu Gold
Paprika kapie
Cibule
Česnek
Mrkev
Kukuřice steril Menu Gold
Čočka Belga Menu Gold
Vinný ocet
Sůl
Cukr
10 porcí 400 g
50 g
100 g
100 g
30 g
100 g
100 g
50 g
30 g
15 g
50 g
30 g
Doporučený pracovní postup:
Uvařenou a vychlazenou rýži dáme do mísy, přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, na nudličky nakrájenou papriku a řapíkatý celer. Přidáme sterilovanou kukuřici a připravíme zálivku z olivového oleje, soli, octa, cukru a utřeného česneku. Podáváme studené.