top of page

Recepty na saláty

Máme pro Vás připraveny vždy nové zajímavé recepty

Luštěninový salát s tuňákem - 1 porce 200 g

Fazole barevná steril Menu Gold
Fazole bílá steril Menu Gold
Cizrna steril Menu Gold

Kukuřice steril Menu Gold
Čočka Beluga Menu Gold

Pohanka Menu Gold

Bulgur Menu Gold

Mrkev
Řapíkatý celer

Pórek

Paprika kapie

Cibule červená

Tuňák Menu Gold

Slunečnicový olej Menu Gold

Ocet

Sůl

Cukr

Pepř mletý

10 porcí 200 g
150 g
150 g
100 g
50 g
100 g
100 g
70 g
70 g
50 g
80 g
80 g

300 g

80 g

50 g

20 g

70 g

3 g

Doporučený pracovní postup:

Pohanku, bulgur a čočku belugu uvaříme, vychladíme. Do mísy dáme nakrájenou zeleninu, vychlazenou pohanku, bulgur, čočku belugu a sterilovanou luštěninu bez nálevu, dochutíme. Na závěr přidáme tuňáka.

Rýžový salát se zeleninou - 1 porce 170 g

Rýže dlouhozrnná Menu Gold

Olivový olej Menu Gold
Paprika kapie
Cibule
Česnek
Mrkev
Kukuřice steril Menu Gold
Čočka Belga Menu Gold
Vinný ocet
Sůl

Cukr

10 porcí 400 g
50 g
100 g
100 g
30 g
100 g
100 g
50 g
30 g
15 g
50 g
30 g

Doporučený pracovní postup:

Uvařenou a vychlazenou rýži dáme do mísy, přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, na nudličky nakrájenou papriku a řapíkatý celer. Přidáme sterilovanou kukuřici a připravíme zálivku z olivového oleje, soli, octa, cukru a utřeného česneku. Podáváme studené.

LF_MENU_GOLD_logo_2020-png.png
bottom of page